Verzenden en Retourneren Carmount

Strijkviertel 15, 3454 PH De Meern

Verzending

Carmount.nlheeft een magazijn met eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij na uw bestelling meteen aan de slag om uw artikelen snel te verzenden. Heeft u voor 16.30 uur besteld, dan is de kans groot dat het op dezelfde dag nog verzonden wordt via Postnl. Helaas kunnen we dit niet garanderen i.v.m verschillende pick-up tijden van onze vervoerders.

U wordt tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van de status van uw zending. U ontvangt een mail als de artikelen gereed staan voor verzending en nogmaals als de zending is opgepikt door de vervoerder. Via de track en tracecode kunt u het pakket ook zelf volgen.

De verzendkosten voor Nederland bedragen €4,99 en voor België €6,99. Bij een bestelling boven € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

 

Retournering

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken en beoordelen.. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, stuur dan een mail naar info@carmount.nl. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Na het melden van de retournering heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Lees ook eerst onze pagina Algemene voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De bestelling doe je op eigen risico, kosten voor retourneren zal je zelf moeten betalen.

Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is (door het bijvoegen van de retourbon) zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.

Retourneert u uw producten via ons retoursysteem, dan zijn daar kosten aan verbonden. De kosten voor het retourneren vanuit Nederland zijn €6,00. Vanuit het buitenland (lees buiten Nederland) zijn de kosten voor het retourneren €13,00.
Verstuurt u liever via PostNL of een andere verzender, dan zijn de retourkosten voor u. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95. Vanuit het buitenland kunnen de kosten voor het zelf opsturen van een internationaal pakketje verschillen. Mocht u uw pakketje vanuit buiten Nederland willen retourneren, dan raden wij aan dit zelf te doen, de kosten zijn dan waarschijnlijk lager dan die van ons eigen retoursysteem.

 

Terugbetaling

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending terug. Zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, of wanneer er aangetoond is dat de goederen naar ons onderweg zijn, betalen we je het verschuldigde bedrag terug.

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Retourformulier

14 + 4 =